Vizuáltechnika

A vizuális megjelenés ma már mindenki hétköznapjában jelen van, a kezünkben tartott telefonok képernyőjétől a számítógépek kijelzőin keresztül a nagyméretű televíziókig. Miért ne használná ezen eszközök üzleti célra alkalmas verzióit rendezvényén? Ha a cél a figyelem felkeltése, vagy csak az eseményt távolabbról nézők segítése, esetleg egy épület izgalmas animációkkal megfestése. Figyelmébe ajánljuk nagy teljesítményű kivetítőinket, megjelenítőinket, kültéri rendezvényeken pedig magas fényerőjű és a technika előrehaladtával immáron nagy felbontású LED falainkat. A fenti eszközök működésének összehangolására és a vizuális tartalom valós idejű lejátszására akár különböző képernyőket csoportokba rendezve ajánljuk nagy teljesítményű media szervereinket.

Videotechnika

A vizuális megjelenés egyik fő forrása lehet az országban is egyedülálló mobil videostúdiónk. Eszközeink gyors telepíthetősége és kis helyfoglalása miatt szinte bármilyen rendezvény használható. Legyen szó televíziós közvetítésről vagy koncert felvételről vagy egy konferencia internetes közvetítéséről, mobil stúdiónk akár 8 vezérelt kamerát is ki tud szolgálni. Kameráinkhoz teljes optika sor, stabilizátor (Glidecam) és CableCam is rendelkezésre áll a még izgalmasabb felvételek készítéséhez. A kamerák stúdiótól számított távolsága az internet nyújtotta lehetőségekkel és legújabb technológiákkal már szinte végtelen, melyet nagy kiterjedésű rendezvényeken használhat ki igazán (felvonulások, sport események, körkapcsolás stb.). A Vizuál Tipp Kft. egyik fő tevékenységeként ezen a területen sok saját fejlesztésű hardver és szoftver megoldással emelkedik ki a piacon.

Hangtechnika

A video és vizuáltechnikai szolgáltatások mellé elengedhetetlen a jó minőségű hangosítás. Egy több kamerás közvetítés esetén pedig a sok csatornás hangkeverés és felvétel is. Kisebb rendezvények, közvetítések teljes hangtechnikai kiszolgálását is biztosítani tudjuk saját eszközparkunkkal, mely digitális keverőpultokat, különféle mikrofonokat és aktív stúdió illetve PA hangfalakat tartalmaznak. Zenekarok és nagyobb akár több ezer fős események, fesztiválok hangtechnikáját prémium kategóriás partnercégeinkkel karöltve végezzük. Célunk, hogy a lélegzetelállító vizuális tartalom mellé, megjelenésében és hangminőségében is fantasztikus élményt nyújtsunk Megrendelőink és a közönség számára.

Fénytechnika

A látvány kiteljesedéséhez és a színpadon fellépő művészek kiemeléséhez elengedhetetlen a rendezvény hangulatához illő világítástechnika, melyet modern LED-es eszközeink biztosítanak. Célunk közt szerepel a lehető legkevesebb villamos energia felhasználása, melyet modern fényvetőink teljesítenek is, ezáltal megrendelőinknek pénzt spórolunk, emellett pedig teszünk valamit egy tisztább környezetért. A vizuális megjelenés összehangolásához és vezérléséhez itt is felhasználjuk nagy teljesítményű média szervereinket. Ezek az eszközök számítógépes hálózatban, akár pontos időkóddal (timecode) kiegészülve képesek a fényvezérlő szoftverrel szorosan együttműködve lenyűgöző és óramű pontos látványt megalkotni. Televíziós felvételek világításához is rendelkezünk műszaki háttérrel és szakképzett kollégákkal.

Látvány tervezés

Ha már van pontos elképzelése rendezvényéről vagy esetleg még csak az alap gondolatoknál tart, szívesen állunk rendelkezésére látványtervezés szolgáltatásunkkal. Ebben az esetben számítógép segítségével 3D-ben tervezzük meg elképzelését, melyet rögtön valósághűen megtekinthet a monitorján. Így pontosan látható, milyen eszközök férnek el, illetve mutatnak jól az elképzelt helyszínen. Ezáltal akár többféle kivitelezési elképzelés is könnyen összehasonlítható. Ha pedig elkészült a végleges terv, akár a komplett rendezvény vizuál- és fénytechnikája leprogramozható még az esemény előtt, ezzel építési időt spórolva. Nem utolsó sorban az építési, koordinálási munkát is nagyban megkönnyíti egy ilyen terv.

Rendezvénytechnikai kiegészítők

A rendezvénytechnika igen sokrétű szakma. A legkülönbözöbb helyszíneken a legoptimálisabb megoldásokat kell alkalmaznunk a technika felépítésekor, üzemeltetésekor, résztvevők biztosításakor. Éppen ezért rengeteg kiegészítő eszközre van szükség az események zavartalan lebonyolításához. Ilyenek például a színpadelemek, kordonok, háttérfüggönyök, alumínium hídrendszerek, kommunikációs eszközök, szünetmentes áramforrások, kábel taposók stb. Mivel egy rendezvény sikere a részletekben bújik, ezért cégünk ezen a területen is jól felszerelt és a legkülönfélébb megoldásokra is felkészült.

KAPCSOLAT

Vizuál Tipp Kft.
Iroda, raktár: 7634 Pécs, Nyugati Ipari Út 4.

Nemeskéri Kornél:
Telefon: +36 20 329 0891
Email: kornel@vizualtipp.hu

Nemeskéri Imréné (Iroda):
Telefon: +36 20 373 5784
Email: iroda@vizualtipp.hu

Facebook - Teljes körű rendezvénytechnika Youtube video, live stream, internetes közvetítés